Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/02/06 0 hozzászólás Technika,

Visszatér a minőségi zene.

 

Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection sorozatával az osztrák gyártó minden korábbi elképzelést felümúl.

 

A Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection lemezjátszókat azért látjuk a boltokban, mert markánsan megjelent a visszafordulás az analóg zeneforrásokhoz.

 

Pár évvel ezelőtt egy lyukas garast sem ért az a jóslat, hogy a CD korongok egyeduralma megtörik. Ma már több hagyományos préselésű hanglemezt adnak el, mint műanyag CD-lemezt. Temették a feketén csillogó hanglemezeket és kidobálták a hasznavehetetlennek ítélt lemezjátszókat. Hiba volt.

 

 

 

Ma már bánhatjuk de sebaj, sógorék hatalmas kínálata minden pénztárcához passzoló modellt lefed. Aki emlékeznek a beatkorszak ikonjaira, azoknak szánják a Pro-Ject GEORGE HARRISON TURNTABLE modellt, tetején a gitáros George Harrison igazán vonzó képmásával.

 

A Pro-Ject lemezjátszók Artist Collection többi darabja is remekbe szabott kivitel. A Beatles együttes mellett a rivális Rolling Stones is méltó megemlékezést kap a vöröslőn kiöltött nyelv emblémájával.

 

Tiszta és selymes hang, meleget árasztó mélyek, csilingelő magasak érkeznek fülünkbe, már nem is akar az ember konzerv CD-hangot a lakásban hallani.

 

Ha a régi lemezjátszó nincs meg akkor nagy jótétemény, hogy a tulajdonosok a hanglemez gyűjteményeket általában nem számolták fel.

 

Megint át lehet élni a régi kedvencek által előadott slágerek élményét az új lemezjátszót hallgatva.

 

Ha tanácstalanok vagyunk a választásban, ha meg akarjuk lepni a család férfitagjait vagy magunkat, esetleg hiányoljuk az igényes hangzást, akkor ki lehet próbálni a lejátszókat és a hozott zenéket is szívesen látják-hallgatják a zeneszobában itt.

 

www.audiocentrum.hu

 

Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection sorozat

Szólj hozzá!