Ha ránézünk valakire, igyekszünk felvenni vele a szemkontaktust. Az első benyomások egy szempillantás alatt kialakulnak.

A szemünk nem csak a lélek tükre, ahogy mondani szokták, hanem elárulja a bőrünk állapotát is. Gondoltad volna, hogy ez a vékony bőrrel fedett terület mennyit „dolgozik” a nap folyamán? Napi több mint 10 000 pislogás, ki tudja, mennyi hunyorgás (napszemüveg és egy jó szemüveg sokat segíthet!), remélhetőleg sok mosoly, az arc mimikája mind-mind megdolgoztatja arcunk ezen részét.

Itt mutatkozik meg elsőként a kor, a fáradtság, a stressz vagy a nem megfelelő életmód jelei, amik lehetnek például a bőrérzékenység, a szarkalábak, ráncok, sötét karikák, érdes bőrfelszín, ödémák vagy megnyúlt, megereszkedett szemhéj.

A kollagén fogyasztása ezen a területen is látványos javulást eredményez. Az AVON kínáltában a szemápolók mellett alma ízű és illatú kollagén por is beszerezhető a Liiv termékcsaládból.

Mit tehetünk a fiatalos tekintetért, a szem környéknek ápolásáért? A szennyeződések, sminkmaradványok eltávolítása után ápoljuk szemkörnyékünket naponta kétszer szemkörnyékápolóval vagy szemránckrémmel, hogy elérjük a megfelelő hidratáltságot.

Én most AVON októberi katalógusának 128. oldalán található ANEW krémekre irányítanám a figyelmet. Itt a lemosók mellett olyan kettőshatású formulát tartalmazó krémek találhatók, amiről így ír Jolanta Idkowiak-Baldys, az AVON szakértője:

„Az aktív hatóanyagok különféle kombinációjával gazdagított kettős formulákkal olyan hatást érhetsz el, mintha egyszerre két külön terméket használnál.”

Izgalmasnak hangzik? Kipróbálnád?

A választásban egy előzetes állapotfelmérés után szívesen segítenek koordinátortársaim.

Kérjünk bátran segítséget, hiszen egy nem megfelelő szemápoló akár bőrirritációt is okozhat.

Szívesen fogadsz kuponokat, ajándékokat, kedvezményeket? Segíthetünk személyre szóló termékajánlással? (Ez nem kötelez vásárlásra!)

Akkor kattints ide: https://forms.gle/wPAWKJjuhDRocm4K6 

Simon Gabriella

Szépülj Velem!

Csak a Nőknek Magazin szépség szakértője

simongabi074@gmail.com

Jelentkezz itt, és minden termékhez kedvezményes kódot kaphatsz.

https://csatlakozzhozzank.avon.com/avonkontakt