Fertőtlenítsünk vele bárhol elsőrangúan

AIRFREE-virusirto-levego-fertotlenito


AIRFREE hangtalan vírusirtó és levegő fertőtlenítő készülékünkkel egyszerre többféle célt érhetünk el.

Nagyon védett hellyé varázsoljuk a lakótér levegőjét.

A COVID-19* ellen jelenleg a legjobb védekezés, mivel a vírus főleg a levegőben úszó mikrocseppekhez tapadva terjed és itt a járvány második hulláma. Az AIRFREE hatékonyan pusztítja el a vírust és egyéb mikroorganizmusokat, így a levegőben utazó baktériumoknak sem kegyelmez.

Másodlagos célként megsemmisíti a levegőben úszó virágpollen részecskéket, fellélegezhetnek az ilyenfajta allergiától szenvedők. Nem mellesleg kiirtja a lebegő penész- és egyéb gombaspórákat. Harmadsorban bevethető a poratka ürülék és egyéb ’nemkívánatos elemek’ ellen. Végül - és ez nem rangsor - a levegőben lebegő füstöt és egyéb szagokat is közömbösíti.

Az AIRFREE hangtalan vírusirtó és levegő fertőtlenítő egyszerű elvet hasznosít.

A melegített levegőre ható kéményhatást kihasználva az AIRFREE belsejében 32 kerámia anyagú minikürtőt forrósít fel igen rövid szakaszon. A felfelé hatoló meleg levegő a felhajtó hatás okán az AIRFREE alsó részén beszívja az alacsonyabb hőmérsékletű levegőét és a kürtőn áthaladva felül már visszahűlve jut ki a fertőtlenített levegő. A vírusok fehérje állománya már 60-70oC hőnél elpusztul. Egészségünk érdekében a lokalizált magas hőfok (180-200oC) minden fenti  ’ellenséget’  elemészt.

AIRFREE-virusirto-TULIPA fertőtlenítő hatás 99.9%-nál jobb, ezt a gyártó számos független laborbevizsgálási tanúsítvány szerint garantálja. A vizsgálatok tesztanyagai a www.airfree.com honlapon érhetők el.


Az AIRFREE működéshez szükséges energia minimális, a (P 60-nál) akárcsak egy olvasólámpa 40 wattos fogyasztású villanykörtéjét kapcsolnánk be.

AIRFREE-virusirto-P60


A lakóhelyiség légterét rövid idő alatt gyakorlatilag csíramentessé alakítja át.

A technológia környezetbarát és ózonkibocsátás mentes. Nincsenek benne mozgó alkatrészek így a működtetése gondozásmentes és főleg hangtalan. Éjszaka is használható, ezt  modelltől függően beállítható megvilágítás is segíti.

AIRFREE-virusirto-LOTUS


Hordozható kivitel, jó több szoba szekvenciális fertőtlenítésére. Az AIRFREE család változatos kivitelben áll rendelkezésre, különféle szobaméretekhez igazodó teljesítménnyel. Igény szerint létezik falra szerelhető változat is.

Közösségi légterek, iroda, várószobák, nagyobb termek levegőjének fertőtlenítésre is hatékony eszköz. Ott tartózkodók, ügyfél forgalommal találkozó munkavállalók kitettségének csökkentésére is alkalmas. Hasonlóképpen kórházak, rendelők, könyvtárak légtereinek fertőtlenítésére is kiváló. Mivel berendezési tárgy, a tartalom mellett a forma fontos: az AIRFREE külalakja díjnyertes dizájn.

Az AIRFREE európai találmány, a portugál vállalat termékét szabadalmi oltalom védi.

*Az AIRFREE a lakótér belső környezetében a mikroorganizmusok minimalizálására tett elővigyázatosságokhoz kiegészítő berendezésként szolgál. A Világegészségügyi Szervezet (WHO) által meghirdetett alapvető ajánlások az egyéni védekezésre, a higiéniára, a fertőzésnek kitettség elkerülése és a keresztbe fertőzések megelőzése érdekében továbbra is követendők.

 A készülékhez  2 éves gyártói garancia és házhoz szállítás tartozik. A vételár az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztár tagok számára elszámolható.

www.irobotcentrum.hu/airfree

AIRFREE hangtalan vírusirtó és levegő fertőtlenítő

Sándor Gy. Zsolt
+36-30 / 270-5986
szs.pr@upcmail.hu