Tényleg befellegzett a külön szelfikamerának!

zenphone-6-2

ASUS Zenfone 6 mobiltelefon modelljét a gyártó úgy alakította ki, hogy a frontoldalról eltüntette a szelfikamerát.

Felszabadult az előlap, ahogyan azt egy másik modellnél már láttuk. Az optika lencséje nem töri meg az összhatást, egyetlen ép és szép felületet kapunk, de emiatt a szelfi készítés nem kerül veszélybe.

A kínaiaknak a versenytársa nemcsak Korea (Samsung, LG, stb.) és az USA (iPhone), hanem a saját magukból kiszakadt Tajvan is. Az ott gyártó ASUS Zenfone 6 mobiltelefon készüléke úgy kínálja a szelfikamerát, ahogy az ormányát az elefánt veti hátra. A telefon normál fényképező optikája gombnyomásra a hátlapból felnyílik, függőleges állásig elfordul velünk szembenézve, és mehet a szelfifotó.

Hab a tortán, hogy a hátoldali kamerák mindig jobb minőségűek.

A hátfali kamera érzékelőlapkája 48 megabájtos!

Így az ASUS Zenfone 6 mobiltelefon a szelfi kamera kategóriában komoly minőségi ugrást jelent.

A hátoldali vaku elöl a szelfizésnél is igen hasznos. Különösen akkor, ha a szelfi készítése alatt hátulról süt minket a nap és az ellenfényben megzavart optika miatt az arcunk a készülő fotón besötétedne.

Plusz előnyként a hátoldali kamera nemcsak függőleges állásban működik, a mozgatómotorral tetszés szerinti szögben megállítható. Ezt kihasználva szokatlan, meglepő (alulnézetes) képeket készíthetünk.

zenphone-6-1

Maga az ASUS Zenfone 6 mobiltelefon hardvere is nagyon erős.

Brutális a Snapdragon 855 processzor teljesítőképessége és a kijelző is nagyobb, mint a full HD méret.

A csúcsmodell műveleti memóriája 12 GB beépített tárja 512 GB. A durva memóriaméret dacára a gyártó bőkezűen az SD memóriakártya bővítést is megengedi. További sokezer megányi zene, film, vagy saját video lehet mindig velünk.

Gesztusként a gyártó meghagyta a fülhallgató kimenetet is. Mindenki tudja, hogy egy igényes vezetékes füles sokkal jobban szól, mint a Bluetooth zsinór nélküli változat. Aki nem akarja, hogy ilyen ’fülbevaló’ szóljon, akkor hallgathatja a dupla hangszórós saját hangsugárzó rendszert sztereóban!

A telefon tulajdonosának biztonságos azonosítását a mobil a hátoldali ujjlenyomat-olvasóval tudja le.

A jelzések alapján a mobilkészülék árát a 200 ezer forint táján lőtték be. Ez nem a csúcsmodellt, hanem a 8GB RAM + 256GB belső tár variációt takarja. Az eggyel szolidabb modell 6GB RAM + 64GB kivitel kb. 40 ezer forinttal olcsóbb. Biztató, hogy mindegyik változat ugyanazt a fotóoptikát kapta.

Ereje, tudása és hasznossága együtt, ilyen áron is nagyon csábító lehet új telefon beszerzésénél.

Végső érvnek a gyors töltésre képes 5000 (!) mAh kapacitású akkumulátort szánják.

www.asus.com/hu/
Sándor Gy. Zsolt
+36-30 / 270-5986
szs.pr@upcmail.hu