Tükröm, tükröm mondd meg nékem...

ZTE Axon 20 5G telefon rejtett szelfikamerával nyit egy új fejezetet a mobiltelefonok történetében.

Sikerült a ZTE fejlesztőknek kikísérletezni azt, hogy a szelfikamera bekerülhessen a kijelző alá.Ettől  eltérő megoldásra volt már korábban is próbálkozás. Az új kijelző gyönyörű töretlenül homogén felület lett, nem bontja meg az esztétikumot a kijelző tetején kerek vagy csepp alakú feketeség, vagy egy trapéz alakú kivágás.

Az Axon 20-ba egy 32 megapixeles komoly kamerát rejtettek úgy, hogy az semmilyen műszaki kívánni valót nem hagyó fényképet készít, és így a kijelző olyanná válik, mintha egy tükröt néznénk.

A kamerarendszert nemcsak elöl, hanem hátul is derekasan felkészítették bármely fotózási és videó készítési feladatra. Hátfali tripla kamerája (64 megapixel) minden helyzetben és szituációban teljesít.

Fényképezés terén úttörő lett az Axon 20 5G modell.

A tetszetős színek mellett a külsőre azzal is adnak, hogy a dobozolást profi formatervezőre bízták.

ZTE-Axon-20-5G-doboz

A telefon dobozánál sokkal fontosabb, hogy felkészítették az 5G gyors adatforgalomra is. Ehhez át kellett tervezni a tokozást, mert több és érzékenyebb antennát kellett beépíteni a stabil vételi viszonyok biztosításához. Egész napos G5 kommunikáció csak megnövelt akkumulátorral kivitelezhető.

Ezért a ZTE Axon 20 5G telefon rejtett szelfikamerával

és 4.220 mAh kapacitású akkuval érkezik.

Gyorstöltésre is alkalmas és a szoftveres energia-spóroló beállítás 35% energiatöbbletet biztosít az üzemidő megnyújtásához. A nemkívánatos melegedést modern hűtőrendszere kezeli le.

Nagyon gyors a 8-magos központi vezérlő chipje és a legfrissebb Android operációs rendszer működteti. Belső tárhelye 128GB, de van 256GB változatú variánsa is. A műveleti memória 6GB vagy 8GB a kiviteltől függően. Szenvedélyes játékosokra gondolva a kijelző képfrissítése 60 helyett 90 Hz, ettől a játék közben a mozgás nemcsak döccenés mentes, hanem a mozgóképsor sima és folyamatos.

A játékélményt a kéthangszórós sztereó hangsugárzó készlet teszi teljessé.

ZTE-Axon-20-5G-szinek


Külső megjelenésében is kellemes a választék, mintha csak a termékfejlesztő részlegben hölgyek döntöttek volna a színválasztékról... a négy színből a fekete csak az egyik lett.

www.zte.com.cn

ZTE Axon 20 5G telefon rejtett szelfikamerával

Sándor Gy. Zsolt
+36-30 / 270-5986
szs.pr@upcmail.hu