Barion Pixel
Menü
Kosaram

Szakértőnk - Katona János

Katona János vagyok, közgazdász, banki-auditor, crypto-elemző.

Körülbelül 8 évvel ezelőtt hallottam részletesebb információt a blokkláncról, amiről sajátságos véleményt alkottam, nem igazán tudtam hova tenni. Azóta már szakértővé váltam Bitcoin, -Blockchain, -cryptotechnológia területen.

“A blokklánc (Blockchain) egy elosztott nyilvántartó technológia, amely decentralizált, általános, replikált nyilvántartást használ; lehet nyilvános és privát, zárt vagy hozzáférhető, valamint a tokenizált kriptogazdaság koncepcióra alapozva, vagy a tokenek használata nélkül. A nyilvántartásban szereplő adatoknak változatlanoknak kell lenniük, ellenőrizni, titkosítani és cenzúrázatlan igazságot szolgáltatni.”

Aki felkészületlen, kevés megértessél rendelkezik ezen területről, érthetetlen számára az információ́. Nekem, mint szakértőnek tájékoztatni kell az embereket és megértést adni a jelen és a jövő̋ technológiájáról és annak széleskörű̋ használatáról. A digitalizáció, robotizáció (bot) megismeréséről, annak használatáról saját gazdasági szegmensben.

Partnereimmel egy rendszert alkottunk meg, amelyen keresztül lépésről lépésre kezdtük tájékoztatni a vállalkozókat, befektetőket és további érdeklődőknek. Csodabogaraknak (hü...ek) számítottak.

E közben kapcsolódtunk más-más országokból, de hasonlóan gondolkodó üzletemberekkel, fejlesztőkkel, pénzügyi szakemberekkel, akikkel együtt egy Nemzetközi Decentralizált Kripto-Közösség jött létre.

A kripto-közösség célja, hogy az embereknek cég és termék-független információt, megértést adjon; megismerhessék az emberek azokat az eszközöket, mellyel bevételt tudnak saját részre generálni; önállósuljanak a Trendben levő technológiában. Az első hónap alatt azt tapasztaltuk, hogy az emberek vágyják a tudást, a valós, független információt.

Öt nyelven indult el az akadémiai kurzus, 122 országból csatlakoztak, 20 000 fős a taglétszám és még csak most kezdtük... őszintén, tiszta lelkiismerettel hívom meg Önöket, legyenek részesei egy nagy dolognak, ami első lépés az előrehaladásban. Nincs meghívó vagy ajánlói link. Csak személyes meghívás esetén tudnak a közösség tagjává vállni.

Katona János
info@inwestclub.com
+3615500124

cikkek Katona Jánostól

Csak a Nőknek Magazin 2020. 02. 20. 0 965
Vannak, akik azt gondolják, elérkezett az ALT Coinok szezonja. Sokan beszélnek és írnak az alt szezonról. Rövid válasz: Nem Bővebben: Az altcoinok szezonja sokkal nagyobb dolog, mint amit most tapasztalunk. Az előző Alt-szezon a Bitcoin robbanás..
Csak a Nőknek Magazin 2019. 02. 25. 0 779
 JP Morgan, az egyik legnagyobb amerikai bank elindította az amerikai dollár által támogatott crypto-valuta alkalmazását - JPM Coin. A befektetési bank olyan tőkét indított használatra, mint a stable coin, amelyet széles körben használnak majd: a..
Csak a Nőknek Magazin 2019. 02. 17. 0 1197
 Az internet felhasználók laptopjai, folyamatosan veszélyben vannak. Elég, ha egy nem érthető kiterjesztést telepítenünk a böngészőbe, rossz linket követni vagy letölteni egy rosszindulatú programot- és kész is, a tárcája veszélybe került. Ahhoz,..