„Egészségünk talán minden korábbinál inkább a saját kezünkben van.”

Julian Sheather

Mit jelent ez a mondat a mindennapokban? Elsősorban azt, hogy érdemes előre gondolkoznunk, és odafigyelnünk életmódunkra. A tudatos táplálkozás, a rendszeres mozgás, belső harmóniára törekvés (lelki egészség) és emberi kapcsolatok alapvető fontosságúak ahhoz, hogy az egyensúlyunkat megőrizzük.

Folyamatosan érdemes felmérni és figyelni testünket és a megfelelő módon kezelni a jelzéseit. Nem szabad a szőnyeg alá söpörni semmilyen tünetet, és kérdés esetén érdemes szakértő segítségét kérni.

Előzzük meg a betegségeket! Maradjunk egészségesek!

Hogyan lehetséges megőrizni egészségünket?

Kezdjük az alapoknál!

Napjainkban egyre nehezebb az egészségre figyelni. Ebben közrejátszik a felgyorsult világ, számos károsanyag a környezetben és az ételekben, stressz stb.

Az egészséges életmód kialakítása hosszú folyamat, nem megy egyik-napról a másikra.

Az első és legfontosabb a táplálkozás. Hiszen, ahogy Hippokratész mondja: „Ételed legyen orvosságod, és orvosságod legyen ételed.”

Mert nem mindegy, hogy mit és mennyit eszünk! A táplálkozás nem (elsősorban) egy élvezeti forrás, hanem az étel olyan a testnek, mint az autónak az üzemanyag. A táplálkozásnak a célja a test karbantartása és az egészség megőrzése. Nem mindegy, hogy mivel „tankoljuk” meg az szervezetünket! Ételeinket tudatosan kell megválasztani és fogyasztani!

Megfelelő vitamin és ásványi anyag pótlás.

Ősszel és télen rendkívül fontos, hogy megőrizzük a megfelelő vitamin mennyiséget a testünkben! Szervezetünk vitamin készleteinek mérése és karbantartása elengedhetetlen ahhoz, hogy folyamatosan jól működjön immunrendszerünk. Ne várjuk meg, hogy hiányállapot alakuljon ki. A vitaminok folyamatos pótlásával megelőzhetőek az egészségügyi problémák nagy része.

Miért várnánk meg, hogy immunrendszerünk tartalékai teljesen lemerüljenek? Inkább segítsünk testünknek, hogy a legjobb formában élhesse át a téli napokat és felhőtlenül gyönyörködhessen annak minden csodájában.

Testmozgás. Ha nincs mozgás, a test leépül. Az emberi szervezet mozgásra van tervezve. Ez sokaknak csak elhatározás kérdése! Akiknek mozgásszervi problémáik vannak (vagy akik ezt szeretnék megelőzni) azoknak a változatos, egészséges táplálkozás mellett érdemes étrend-kiegészítőkkel és gyógyhatású kozmetikumokkal támogatni izmaikat, ízületeiket és csontjaikat. Nem kell mindenkinek maratont futni, minden mozgás számít! Napi 10 perc sétával is teszünk egészségünkért.

Víz. Az emberi test 70%-a víz, mely az évek folyamán csökken a szervezetben. Egészségünk legfontosabb tényezője, hogy kiváló minőségű és kellő mennyiségű vizet fogyasszunk!

Tudjuk, hogy nehéz mindenre odafigyelni. Ilyenkor jól jön a segítség.

Az ország több pontján rendelkezésünkre áll egy hely, ahol már 30 éve a szakértelem és a vásárlók állnak a középpontban! Nem csak a minőségi vitaminok, gyógynövényteák és natúrkozmetikumok, hanem a tudatos táplálkozáshoz szükséges alapanyagok is fellelhetők, és emellett minden ami az öko-háztartáshoz kell.

Pécsen, Szegeden, Kecskeméten, Vecsésen, Győrben és Budapesten két helyen is várja a Herbaház azokat, akik a tudatosság útját járják vagy szeretnének rálépni erre az útra.

Széles kínálatukkal és szakértelemmel készségesen állnak a vásárlók rendelkezésére! Sőt! A Budapesten, a Százados úton található üzletet TELJES MÉRTÉKBEN FELÚJÍTOTTÁK. A felújításról és az újdonságokról ITT olvashatsz.

De ez még nem minden!

Klub kártya programjuknak köszönhetően számos kedvezményben is részesülhetnek a vásárlók!

Kóstolj bele Te is az egészséges életmódba!

Szeretettel vár a Herbaház csapata!

1087 Budapest, Százados út 18.

+36 1 323 3024