Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

QOOBO szeretgetős robotpárna csóváló farokkal

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/06/12 0 hozzászólás Technika,

Sokan magányosan odabújnának egy kedves macskához, vagy csak relaxációs céllal a bundáját simogatnák. Azonban nem mindenki engedheti meg magának ezt a kényeztetést.

 

Vagy már van kutya a lakásban, vagy allergiás a lehulló macskaszőrre. Esetleg a macskahigiéniával szemben vannak fenntartásai és nem szívesen tart a lakásban egy alomra piszkító jószágot.

 

robotpárna

 

Az állattartás sokféle követelménye Japánban szinte kizárja az otthoni kedvencek létét. Lehet helyette olyan tokiói kávéházba elmenni, ahol macskákat tartanak kifejezetten dédelgetési célból.

 

A Yukai Engineering másfajta igényeket is látva kifejlesztette a QOOBO macskapótló interaktív robotpárnát. A robotmacska-párna bundája simogatható, és QOOBO dorombol is. Több vizsgálat eredménye nyomán a farkát képes bonyolult algoritmus szerint mozgatni. A csóválás sebessége és a mozgásforma a simogatás jellegétől függ. Ezt a beépített szenzorai érzékelik és felügyelik.

 

Szürke vagy barnás színben árusítják ősztől.

Gondozásmentes kézreálló jószág és csak az akkumulátorát kell időnként feltölteni.

 

Gazdájának’ sok öröme lesz benne és könnyű szívvel ajándékozza meg.

 

 www.qoobo.com

Szólj hozzá!